keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

A Szent Veronika kórus tagjai

Hegedüs csongor

1999-ben született  Nagyatádon.
Zalalövőn él szüleivel és bátyjával.
Általános iskolai tanulmányait a zalalövői iskolában végezte. Jelenleg a Csány László Közgazdasági Szakközépiskola tanulója Zalaegerszegen.
Hobbijai az éneklés és a számítógépes játékok.

 


Horváth TamaraHorváth tamara

1990-ben született Zalaegerszegen. Zalalövőn lakik családjával, ikertestvérével, Tündével és nővérével. Általános iskolai tanulmányait a zalalövői iskolában, középiskolait pedig Zalaegerszegen a Csány László Közgazdasági Szakközépiskolában végezte.
Jelenleg a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen tanul gyógyszerésznek. Hobbija a biciklizés, az olvasás, a rajzolás, az informatika és mindenekelött az éneklés. A Szemedben a jóság fénye albumon a Teréz anya szerepét énekli.


Horváth TündeHorváth Tünde

1990-ben született Zalaegerszegen.  Zalalövőn lakik családjával, ikertestvérével, Tamarával és nővérével. Általános iskolai tanulmányait a zalalövői iskolában, középiskolait pedig Zalaegerszegen a Csány László Közgazdasági Szakközépiskolában végezte.
Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanul programtervező informatikusnak. Hobbija a biciklizés, a rajzolás, az informatika és mindenekfölött az éneklés. Rajong a Forma-1 versenyért.


Nagy EszterNagy Eszter

1995-ben született Zalaegerszegen.
Zalalövőn lakik szüleivel és két kisebb testvérével.
Általános iskolai tanulmányait a zalalövői iskolában végezte.
Jelenleg Zalaegerszegen tanul a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. Hobbija az olvasás, az éneklés, az internet és a táncolás.

 

 Őr cintia éva

2002-ben született  Zalaegerszegen.
Zalalövőn él családjával.
Jelenleg a Zalalövői Általános Iskola tanulója.
Szereti az állatokat. Hobbijai az éneklés, futás és az internet.

 

 


 Simon Ramóna

1999-ben született  Zalaegerszegen.
Szüleivel és testvérével Zalalövőn él.
Jelenleg a Zalalövői Általános Iskola tanulója.
Hobbijai az éneklés és a moderntánc. Szereti az állatokat, főként a kutyákat.

 

 


 Szőke Alexandra

1994-ben született Zalaegerszegen.
Zalalövőn lakik családjával. Általános iskolai tanulmányait 2009-ben fejezte be Zalalövőn.
A zalaegerszegi Ganz Ábrahám és Munkácsy Mihály Szakközépiskola Közlekedési szakán érettségizett 2013-ban. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem szombathelyi kihelyezett karán tanul fogászati aszisztensnek.

Hobbija az éneklés, zenehallgatás, futás és az internet.

 


Takács Attila Takács Attila

1972-ben született Szombathelyen. Az általános iskolát Győrváron végezte, majd a Munkácsy Mihály Szakmunkásképzőbe és a Ságvári Endre Gimnáziumba járt Zalaegerszegen. Elvégezte a Pécsi Tudományegyetemen a művelődés-szervezői szakot. Jelenleg a MÁV-nál dolgozik. 3 fiúgyermek édesapja, családjával Zalalövőn él.

Zene iránti szeretetéről így vall: "Amióta az eszemet tudom: énekelek. Talán az első szavaimnak is volt dallama. Húsz éve tagja vagyok a zalaegerszegi Lorenzo Zenekarnak. Feleségemmel, Erikával 14-évig vezettük a zalaegerszegi olai templom Szent Cecília gyermekkarát,  8-évig énekeltünk ugyanitt a felnőtt kórusban.  1995-ben Domján Róbert barátommal készítettük a Betlehemnek rejtekén című misztériumjátékot,  amelyet audiokazettán jelentettünk meg.
Nagyszüleim talán papnak szántak gyermekkoromban, de be kellett látniuk, engem a zene mindennél jobban érdekelt. A zene éltet. Igyekszem kis kórusunk tagjainak minden énektudásomat továbbadni, szeretek tanítani. Egykori zenésztársam, aki pap lett, azt ígérte,  ha a mennyország kapuján nem engednek át, kijön hozzám és zenélünk a kapuban. Igyekszem, hogy inkább odabent zenéljünk." TAKÁCS aTTILA cSABA

2001-ben született  Zalaegerszegen.
Szüleivel és testvéreivel Zalalövőn él.
Jelenleg a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium hatosztályos évfolyam tanulója.
Hobbija a számítógépes játékok, zenélés. A kórusban dobon játszik.

 

   TAKÁCS bENDEGÚZ

1999-ben született Zalaegerszegen.
Zalalövőn él szüleivel és testvéreivel.
Általános iskolai tanulmányait a zalalövői iskolában végezte. Jelenleg a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulója.
Hobbija  a számítógépes játékok, zenélés, szívesen énekel karaokee alapokra. A kórusban szintetizátoron, szólógitáron játszik.

 
 Takácsné Szőke Török Erika

1975-ben született Zalaegerszegen. Itt végezte tanulmányait a Pais Dezső Általános Iskolában, majd a Ságvári Endre Gimnáziumban. A Berzsenyi Dániel Tanítóképző Főiskolán szerzett diplomát Szombathelyen matematika, francia nyelv és néptánc szakon. Jelenleg a Zalalövői Általános Iskolában tanít matematikát és angol nyelvet és a Nyugat-Magyarországi Egyetemen tanul.
Zalalövőn lakik férjével, Takács Attilával. 3 fiúgyermek édesanyja.
Hobbija a család, a gyermekek, valamint az éneklés.


Takácsné Nagy ÁgnesTakácsné Nagy Ágnes

1958-ban született Budapesten. Általános iskolai tanulmányait Szombathelyen végezte, s ugyanitt érettségizett az Entzbrúder Dezső Egészségügyi Szakközépiskolában. A budapesti OTKI Egészségügyi Főiskolai Karán védőnői, majd a HIETE Egészségügyi Főiskolai Karán családgondozó-védőnői diplomát szerzett. A főiskola elvégzése után rövid ideig Budapesten, majd 1980 májusa óta Zalalövőn él és dolgozik védőnőként. 2 gyermek édesanyja.

Így vall: "Gyermekkorom óta szeretem a zenét. Titkos vágyam volt a zenetanulás, nagyon szerettem volna megtanulni gitározni. Amikor kisebbik gyermekem is kiröpült itthonról, merész elhatározást tettem: beiratkoztam a zeneiskolába, s 44 évesen elkezdtem gitározni és furulyázni. Nagy örömmel csatlakoztam a kórushoz. Nagyon fontos számomra ez a kis közösség! Élvezem az együtt zenélés minden pillanatát."


 Tóth LauraTóth Laura

1990-ben született Zalaegerszegen.
Zalalövőn lakik családjával. Általános iskolai tanulmányait a zalalövői iskolában, középiskolait pedig a  Zalaegerszegi Páterdombi Szakképző Iskolában végezte.
Jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügy Számviteli Karán tanul Zalaegerszegen. Hobbija az éneklés, a zenehallgatás és az olvasás.

 


Végh KlaudiaVégh Klaudia

1992-ben született Zalaegerszegen. Zalalövőn lakik családjával. Általános iskolai tanulmányait a zalalövői iskolában végezte.
A zalaegerszegi Csány László Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett 2010-ben. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügy Számviteli Karán tanul Zalaegerszegen.
Hobbija az éneklés és a gitározás, szívesen hallgat zenét és olvas.
A kórusban basszusgitáron játszik.

  Végh Viktória

1995-ben született Zalaegerszegen. Zalalövőn lakik családjával. Általános iskolai tanulmányait 2009-ben fejezte be Zalalövőn.
Jelenleg a Deák Ferenc Szakközép és Szakiskolában tanul Zalaegerszegen.
Hobbija az éneklés, zenehallgatás.

 

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás