keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Szívünkben mély nyomot hagyott (A-B-C kötet) könyv


megvásárolom

Bruttó ár: 3800 Ft

Szívünkben mély nyomot hagyott (A-B-C kötet) könyv
Szerző: Horváth István Sándor

Horváth István Sándor plébános könyve 2009. adventjében jelent meg könyv formában az Új Ember kiadó gondozásában. A három kötet a 2005 és a 2007 közötti időszak, azaz egy teljes A-B-C liturgikus év ciklus vasárnapi és ünnepnapi elmélkedéseit tartalmazza.

Megrendelés
Kérjük, küldje el a következő adatokat a zalalovo@gmail.com címre e-mailben.
Ára: 3800 Ft + 800 Ft postaköltség Magyarországra

Megrendelt könyv: Szívünkben mély nyomot hagyott (A-B-C kötet)
Darabszám:
Megrendelő neve:
Postacím irányítószámmal:
Mobilszám:
(Kérjük a mobilszám megadását, hogy a csomagfutár a sikeres kézbesítés érdekében felvehesse a kapcsolatot szükség esetén.)

On-line vásárlás
A könyvet honlapunk webáruházában azonnal megvásárolhatja, ha rendelkezik megfelelő bankkártyával.

Ajánlás
Az apostoloknak egykor semmilyen eszközre nem volt szükségük, amikor missziós útra indultak, s egyedül az Úr szavát vitték magukkal, de nem mint tanult, hanem mint megélt igazságot.
Mára a szóbeli igehirdetés mellett komoly eszköztár áll rendelkezésére azoknak, akik a krisztusi tanítás továbbadásán fáradoznak, amelyeket érdemes kihasználnunk, miközben Istenre bízzuk, hogy ezen eszközökön keresztül miként akar hatni az emberekre.

A gyűjtemény tanúságtétel kíván lenni arról, hogy bennem milyen nyomot hagyott az évek során Isten szavának olvasása és hirdetése. Reményeim szerint gondolatébresztő írások ezek, amelyek felkeltik a vágyat másokban is Isten szavának olvasására és Isten megtestesült Igéjével, Jézussal való személyes találkozásra. Ő hagy mindannyiunk szívében mély nyomot.

Horváth István Sándor

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás