keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Lemezbemutató előadás Zalalövőn

Időpont: 2009.11.28.

Advent legszebb ajándéka

Sok próba és gyakorlás után, nagy izgalommal vártuk, hogy 3. CD lemezünk dalait közönség előtt is előadhassuk. November 28-án a Zalalövői plébániatemplomban 15-órakor kezdődött a lemez bemutató.

Nagyon izgultunk, hogy minden jól menjen, és reménykedtünk, hogy a közönség örülni fog a szívből jövő daloknak. Mikor az első dalt énekeltük (Advent legszebb ajándéka) örömmel láttuk, hogy a közönségnek tetszik, így, már kicsit nagyobb bátorsággal kezdtünk bele a következő dalba. A 8. dal (Egy családba született) mit Attila a családjával énekelt, nagyon megindító volt. A közönségből sokan meghatódtak, és mi is a könnyeinket visszaszorítva próbáltuk énekelni a refrént. Mikor az utolsó dalhoz érkeztünk, amit a kórus együtt énekel, nagy kő esett le a szívünkről, hogy minden rendben ment, és az a sok próba nem volt hiábavaló.

Előadásunk után sok dicséretet kaptunk, ami mindenkinek nagyon jól esett. Köszönjük mindenkinek, aki eljött az előadásra és velünk együtt kezdte meg az adventi felkészülést Jézus születésének megünneplésére. Külön köszönjük azoknak – mint az interneten írták – akik lemezünket hallgatva, lélekben voltak velünk ezen a délutánon.

Meg szeretnénk köszönni Veres András püspök Úrnak, hogy elfogadta meghívásunkat és közvetlen módon beszélt az előadás után a hívekhez. Nagyon élveztük a vele való beszélgetést, és azt hogy bátorít minket arra, hogy folytassuk a megkezdett munkánkat.

Szőke Alexandra

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás