keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Jótékonysági hangverseny

Időpont: 2009.07.12. 07:43

Jótékonysági hangversenyKórusunk július 12-én, este látogatást tett a Jézus Szíve Ferences Plébániatemplomban Zalaegerszegen, hogy részt vegyen a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági hangversenyén, melyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Zalaegerszegi Csoportja szervezett. Céljuk a szegények megsegítése, melynek fontosságára Lukács Józsefné, a rendezvény házigazdája hívta fel a figyelmet megnyitó beszédében. A programban részt vett Ispán Judit és Kocsmár Péter zenetanárok, a zalaszentgyörgyi Gyertyafény kórus, és a mi kórusunk is.

Elsőként egy gyönyörű csellószólót hallhattunk, majd ezt követte Ispán Judit szívmelengető szólóéneke és gitárjátéka Kocsmár Péterrel. Ezután a Gyertyafény kórus lépett fel, akik énekükkel és hangszeres művekkel kápráztatták el a jelenlévőket. Végül mi következtünk saját szerzeményekkel, többek közt a megjelent két albumunk dalaiból. Először Kata énekelte el az „Atyám kérem” című dalt, majd őt követte Tünde az „Üdvözlégy Mária”-val. Utánuk Enikő énekelte az „Aki kendőt nyújtott”, Szandi: a „Tisztítsa meg a víz”, Viki és Tamara „A magvető”-t, majd a „Jézus, add reám arcodat” című dalt házi zeneszerzőnk, Attila énekelte. Műsorunkat élőzenei kísérettel adtuk elő: Klaudia basszusgitárral, Anna szólógitárral, Ági néni furulyával és Attila gitárral közreműködött. A közönség végül lelkes tapssal jutalmazta kórusunkat. A hangverseny után a plébánián vendégül láttak minket.

Köszönjük, hogy részt vehettünk mi is a jótékonysági hangversenyen! Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi is egy kicsit kivehettük részünket a szegények és a rászorulók megsegítésében.

 Horváth Tamara és Tünde

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás