keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Evangélium 365

2010.09.01.

1. Az e-vangélium e-mailben lista Horváth István Sándor atya (Szombathelyi Egyházmegye) ötletére és kezdeményezésével indult 2004. július 9-én. Az e-vangélium magyar nyelven érhető el. A mindennapi e-vangélium olvasható a http://evangelium.katolikus.hu/ oldalon és több más oldalon.

2. A lista célja, hogy a feliratkozottaknak eljuttassam az aznapi evangéliumot, egy hozzá kapcsolódó elmélkedést és egy imát, amelyhez időnként aktuális egyházi információk is kapcsolódhatnak. A lista tagjai egymásnak nem tudnak levelet küldeni.

3. Feliratkozni a http://evangelium.katolikus.hu/ oldalon lehet. Akinek gondja van a feliratkozással, küldje el nevét és e-mail címét nekem (Horváth István Sándor,   email:  his [kukac] katolikus.hu ), jelezvén hogy fel szeretne iratkozni.

4. Az első e-mailt a feliratkozást követő napon küldjük. Az e-mailes e-vangéliumot  általában naponta éjfél után küldjük.

5. A megszokott időben való küldés elmaradása - sajnos - technikai okok miatt előfordulhat. Ez nem egy személyt érint, hanem mindenkit. Nem szükséges az elmaradást jelezni a lista felé, mert azt enélkül is észrevesszük, s igyekszünk mielőbb küldeni az e-vangéliumot. A napi evangélium naponta éjféltől mindig olvasható az alábbi honlapon: http://evangelium.katolikus.hu/ (Ha itt sem található, akkor csak a türelem marad.)

6. Imakérések feltehetők, illetve megtalálhatók a következő oldalon: http://zalalovo.plebania.hu/uzenet/imakeres
Programok feltehetők, illetve megtalálhatók a következő oldalon: http://zalalovo.plebania.hu/uzenet/programajanlo

7. Papok számára lehetőség van arra, hogy az e-vangéliumot egy nappal korábban kapják meg, hogy a prédikációra való felkészüléskor használhassák. Ehhez juttassák el nevüket, egyházmegyéjük nevét és e-mail címüket nekem (Horváth István Sándor, e-mail: his [kukac] katolikus.hu ), annak megjelölésével, hogy papok és egy nappal korábban szeretnék megkapni a lelki csomagot.

8. A listának jelenleg közel 24 000 tagja van. Mivel reklámra nincs lehetőségünk, ezért a lista úgy terjed, hogy a tagok barátaiknak és ismerőseiknek ajánlják. Az Evangélium hirdetésének nagyszerű lehetősége ez mindenki számára. Kérem, hogy lehetőleg éljen is mindenki ezzel és terjessze az evangélium mindennapi olvasásának e házhoz érkező lehetőségét ismerőseinek. Feliratkozás a fentebb jelzett oldalon.

A plakát letöltéséhez kattintson a képre!

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás