keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Horváth István Sándor: Igéddel éltess engem!


megvásárolom

Bruttó ár: 3800 Ft

Horváth István Sándor: Igéddel éltess engem!
A-B-C kötet

Horváth István Sándor plébános prédikációi 2010. decemberben jelent meg könyv formában. A három kötet a 2008 és a 2010 közötti időszak, azaz egy teljes A-B-C liturgikus év ciklus vasárnapi és ünnepnapi elmélkedéseit tartalmazza.

Megrendelés
Kérjük, küldje el a következő adatokat a zalalovo@gmail.com címre e-mailben.
Ára: 3800 Ft + 800 Ft postaköltség Magyarországra

Megrendelt könyv: Igéddel éltess engem! (A-B-C kötet)
Darabszám:
Megrendelő neve:
Postacím irányítószámmal:
Mobilszám:
(Kérjük a mobilszám megadását, hogy a csomagfutár a sikeres kézbesítés érdekében felvehesse a kapcsolatot szükség esetén.)

On-line vásárlás
A könyvet honlapunk webáruházában azonnal megvásárolhatja, ha rendelkezik megfelelő bankkártyával.

Ajánlás
Az apostoloknak egykor semmilyen eszközre nem volt szükségük, amikor missziós útra indultak, s egyedül az Úr szavát vitték magukkal, de nem mint tanult, hanem mint megélt igazságot.
Mára a szóbeli igehirdetés mellett komoly eszköztár áll rendelkezésére azoknak, akik a krisztusi tanítás továbbadásán fáradoznak, amelyeket érdemes kihasználnunk, miközben Istenre bízzuk, hogy ezen eszközökön keresztül miként akar hatni az emberekre.

A gyűjtemény tanúságtétel kíván lenni arról, hogy bennem milyen nyomot hagyott az évek során Isten szavának olvasása és hirdetése. Reményeim szerint gondolatébresztő írások ezek, amelyek felkeltik a vágyat másokban is Isten szavának olvasására és Isten megtestesült Igéjével, Jézussal való személyes találkozásra. Ő hagy mindannyiunk szívében mély nyomot.

Horváth István Sándor

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás