keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Felhasználási feltételek


Szolgáltatás igénybevételének korlátozásai

A zalalovo.plebania.hu bankkártyás fizető rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásait kizárólag 18. életévüket betöltött személyek használhatják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusu kártyákat fogadja el.


Honlapunk szolgáltatásainak igénybevétele

A  zalalovo.plebania.hu weboldal lehetőséget nyújt regisztrált felhasználóinknak, hogy befizessék egyházközségi hozzájárulásukat, adományt küldjenek vagy kiadványainkból vásárolhassanak.

Az egyházközségi adó befizetésénél szükséges megadni a befizető nevét, és pontos lakcímét, a nettó kereset, illetve jövedelem után kiszámított hozzájárulás összegét. Amennyiben több személy számára szeretnék befizetni az egyházközségi hozzájárulást, ez az „Új adófizető hozzáadása” gomb alkalmazásával válik lehetővé. Egyházi nyilvántartó rendszerünkbe ezen adatok alapján kerül bevezetésre az egyházi adó megfizetése.

Egyszerű adományozás esetében szükséges megadni az adományozó nevét, és pontos lakcímét, az adomány összegét és a támogatandó célt.

Mind magánszemélyek, mind nem magánszemélyek adományt úgy is küldhetnek, hogy adókedvezmény igénybevételéhez igazolást kérnek. Ehhez szükséges megadni az adományozó nevét, és pontos lakcímét, az adomány összegét és a támogatandó célt, az adományozás dátumát, valamint az adószámot, illetve adóazonosító jelet.

Ezen adatok az igazolás kiállításához szükségesek. Az adókedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolást a Zalalövői Plébánia az adományozás évét követő év január 31-ig állítja ki és postán küldi meg az adományozónak. Az adókedvezményt az érvényben lévő törvényi előírásoknak megfelelően lehet igénybe venni. Ezzel kapcsolatban kérje adószakértő felvilágosítását!


Szolgáltatás vagy megrendelés állapotának követése

A regisztrált felhasználók saját azonosítójukkal és jelszavukkal belépve nyomon követhetik megrendelésük állapotát, azaz, hogy megrendelésük megérkezett, csomagolás alatt, postázás alatt vagy szállítás közben van az adott időben, s ebből tudhatják, hogy mikorra várható a csomag megérkezése.

A regisztrált felhasználók saját azonosítójukkal és jelszavukkal belépve nyomon követhetik továbbá minden korábbi vásárlásukat vagy befizetésüket.


A fizetés menete és feltételei

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan küldheti el adomány, illetve vásárolhat kiadványinkból. A kiválasztott adományozási cél, illetve kiadvány megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjának fizetési oldalára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyával. Önnek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a „Fizetés bankkártyával” feliratra kattintson, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadja. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusu kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó fizetéshez, illetve vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres fizetést/vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.


A szolgáltatás vagy megrendelés lemondásának módja

A zalalovo.plebania.hu felhasználói tudomásul veszik, hogy a honlap bizonyos szolgáltatásait, mint pl. az egyházközségi hozzájárulás vagy adomány befizetését az ügylet természetéből fakadóan nem lehet lemondani vagy a befizetett összeget utólag visszakérni.


A reklamáció feltételei

Amennyiben a felhasználó tévedésből többször fizeti meg az egyházközségi hozzájárulást vagy olyan személy részére bonyolít le sikeresen befizetést, aki már megfizette azt az adott évre, valamint minden további esetben reklamációját személyesen a Zalalövői Plébánia képviselőjénél, a mindenkori plébánosnál teheti meg a Plébánia hivatalában (8999 Zalalövő, Szabadság tér 6.) hivatali időben.

A reklamáció jogosságának igazolására szükséges bemutatni a Bank által a felhasználó számára küldött igazolást az általa kezdeményezett és sikeresen teljesített tranzakcióról.


Áruvisszavételi feltételek

Vásárlóinknak lehetőséget adunk az áru kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül a visszavásárlásra, amennyiben a vásárló el kíván állni vásárlási szándékától. Árut csak újra eladható állapotban tudunk visszavenni, amennyiben azok csomagolása ép, tiszta, továbbá nincsenek rajta károsodások.
Hibás termék esetén az áru kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül van lehetőség cserére.


Szállítási feltételek

A zalalovo.plebania.hu weboldalon megrendelt árut – amennyiben az a webáruházban közzétett információk alapján raktárkészleten van – a fizetéstől számított 14 munkanapon belül küldjük meg a megrendelőnek posta vagy futárszolgálat közreműködésével Magyarországon található szállítási cím esetében. Rövidebb határidőn belüli küldés telefonon vagy e-mailben kérhető, de többletköltséggel járhat a megrendelő számára. A megrendelő az áru kézhezvételét a Tértivevény aláírásával köteles igazolni.
Nem magyarországi szállítási cím megadása esetén azt tudjuk vállalni, hogy mielőbb, de legkésőbb 14 napon belül postára adjuk a küldeményt, de a megérkezés idejére vonatkozóan nem tudunk felelősséget vállalni.


Megrendelés bankkártyával nem rendelkezőknek

Kiadványainkat honlapunk webáruházában azonnal megvásárolhatja, ha rendelkezik megfelelő bankkártyával.
Ha Ön nem rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, kiadványainkat megrendelheti a zalalovo@gmail.com címen. Kérjük adja meg a kiadvány címét, a rendelt darabszámot, az Ön nevét és postacímét irányítószámmal. Köszönjük!


Nyílt oldalak használata

A Vendégkönyv és az Imakérés oldalakra küldött üzenetekért a honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget. A felelősség a küldő felhasználót terheli. A honlap tulajdnosa ugyanakkor fenntartja a jogot, hogy az ő megítélése alapján másokat sértő, illetlen, a katolikus tanítással nem megegyező tartalmakat előzetes figyelmeztetés nélkül azonnal törölje. A polgári- vagy büntetőtörvénybe ütköző tartalmakat küldő felhasználó adatait a honlap tulajdonosa az ügyben eljáró hatóságoknak azok kérésére kiadja.

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás