search

ok

EVENT CALENDAR

M Tu We Thu Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Legyetek hajnali fény! CD lemez


megvásárolom

Bruttó ár: 2000 Ft

Legyetek hajnali fény! CD lemez
Szerző: Takács Attila

Takács Attila e műve II. János Pál pápa emlékére készült az ő boldoggáavatása alkalmából, s 2011. májusban jelent meg. A zenemű 11 dalból áll és a Zalalövői Plébánia Szent Veronika Ifjúsági Kórusának előadásában hallható a CD-n.
Időtartam: 45p 43mp
A felvétel a Demton Stúdióban készült Nagykanizsán. Felvételvezető hangmérnök: Dugmanics Zoltán.

Ajánlás:
Aki személyesen találkozott II. János Pál pápával vagy láthatta őt a televíziós közvetítéseken, érezhette a jó Isten jelenlétét. Életének nagyon sok jelentős állomása volt, rengeteg helyen járt és sok mindenkihez szólt, tehát az életútját nem lehetne összefoglalni sem egy, sem kettő albumnyi dalban. Pápasága során számtalan embercsoportot szólított meg apostoli leveleiben. Szólt többek közt a fiatalokhoz, a családokhoz, a papsághoz. Felhívta a figyelmet a világbékére, az elesettek megsegítésére, az elnyomottak és kizsákmányoltak sorsára. A mai ember számára érthetőbbé tette egyházi ünnepeinket, azok jelentőségét. Ezen írásai ihlették a dalokat és, ha tökéletesen nem is lehet kifejezni néhány versszakban azt, amit ő ránk hagyott, talán felkeltik az érdeklődést a hallgatóban, hogy elolvassa ezeket az apostoli üzeneteket.

Vannak emberek, akik olyan sokat tettek az emberiségért, hogy meg kell őriznünk őket emlékezetünkben. Át kell adnunk emléküket az utókor számára, és ő közéjük tartozik. Sokkal több volt ő, mint a pápa, aki járta a világot. Szeretett minket, vezetett minket, tanított minket, és ma is tanít.

„Szavaid szívünk mélyén elrejtjük, Emléked őrizzük.”

Takács Attila

Letöltés:
A Legyetek hajnali fény! című album dalainak szövege, kottája megtekinthető, valamint minden dalból egy meghallgatható bemutató részlet letölthető a Szent Veronika kórus/Albumok oldalról.

Megrendelés:
A CD-t megrendelheti a zalalovo@gmail.com címen. Kérjük írja meg a kiadvány címét, a rendelt darabszámot, az Ön nevét és postacímét irányítószámmal. Köszönjük!

On-line vásárlás:
A CD lemezt honlapunk webáruházában azonnal megvásárolhatja, ha rendelkezik megfelelő bankkártyával.

More...
Iratkozzon fel ön is! subscribe