keresés

ok

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Adatkezelési elvek


Adatok kezelésének és felhasználásának módja

Az Ön személyes adatainak védelme kiemelt fontosságú számunkra. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a Zalalövői Plébánia rendszerén keresztül, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a vásárló számlázási címét és telefonszámát, valamint a szállítási adatokat - ha ezek eltérnek a számlázási adatoktól.


Adatvédelem és adatkezelés biztonsága

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve ha ez a teljesítéshez elengedhetetlenül (pl. posta vagy futárszolgálat) szükséges. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.


A szolgáltatás használatának feltételei

A zalalovo.plebania.hu szolgáltatás látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy az zalalovo.plebania.hu bizonyos szolgáltatásai csak regisztráció után vehetők igénybe.

Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján a Zalalövői Plébánia köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni.
A Zalalövői Plébánia az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol.

A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a Zalalövői Plébánia technikai jellegű üzenetet, új szolgáltatások ismertetését és egyéb információkat küldjön e-mailben számukra. A megadott e-mail címet és a hozzátartozó nevet kérelemre töröljük a rendszerből.

Tovább...
Iratkozzon fel ön is! feliratkozás